Reparatii frigidere sector 6

    

         Daca doriti reparatii frigidere sector 6 Bucuresti, in cartier Drumul Taberei, Militari, Crangasi, cartier Cotroceni, Regie, Ghencea, cartier Giulesti, cartier Brancusi, cartier Ghencea, Prelungirea Ghencea, va stau la dispozitie in calitate de tehnician frigotehnist autorizat p.f.a. CUI 26374475 / 07.01.2010 certificat de Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania si calificat profesional in electronica si automatizari,avand domiciliul tot in sector 6   tel.0737.444.337 Adrian Opris. POZE LUCRARI REPARATII LA FRIGIDER.

Conform competentelor profesionale pot executa service frigidere si congelatoare la marcile cunoscute in post garantie Ariston, Indesit, Electrolux, Arctic, Gorenje, Beko, Bosch, Zanussi, daca gasesc piese de schimb.Defectele cele mai des intalnite au la baza fluctuatii consecutive de tensiune, diverse defecte ale instalatiei frigotehnice si uzura in timp a diverselor componente.

Deplasarea la domiciliu clientului si constatare defect este de 50 lei

Daca doriti detalii despre preturi pentru diverse reparatii la frigidere cum ar fi incarcare freon,schimbare compresor,termostat ,vizitati va rog pagina de preturi reparatii frigidere a site-ului.

Pot inlocui termostat,releu pornire,releu protectie termica,compresor nou sau second hand,filtru deshidrator, diverse reparatii la modulul elctronic, inlocuirea anumitor senzori de temperatura,sigurante termice,etc.

Execut deasemenea incarcare cu orice tip de freon ecologic,diverse suduri,desfundare instalatie frigorifica,inlocuire vaporizator,etc.

Lucrez cu materiale si piese de schimb de calitate si scule specifice.

Pentru orice problema legata de buna functionare a frigiderului va stau la dispozitie si incerc sa va ajut, pentru reparatii frigidere sector 6 in Bucuresti.

Este bine daca vi se pare ca frigiderul nu functioneaza corespunzator, sa solicitati parerea unui tehnician frigotehnist, pentru a nu ajunge in situatia sa fie afectate componente mai importante si mai costisitoare.

 

, , , , , , , , , , ,